Home
Slideshow
Wij over onszelf
Openingstijden
Route
Vacatures
Sitemap
Contactformulier
Assortiment  verhuur
Informatie steigers
Sponsoring

BWZ-Verhuur B.V. is opgericht op 1 april 1995 onder de naam Bouwservice De Waard en Van Zon.

In de markt werd de naam - Bouwservice De Waard en Van Zon - al snel afgekort als BWZ. Op 14 maart 2003 hebben wij de bedrijfsnaam aangepast in BWZ-Verhuur B.V.

Het bedrijf is gestart in een huurloods aan de Rederijweg te Oosterhout met een totale oppervlakte van 160m2. Bij de start van het bedrijf waren er 2 personeelsleden bij het bedrijf werkzaam. Deze locatie werd al snel te klein. Op 1 juli 1998 zijn wij verhuisd naar de huidige locatie aan de Mechelaarstraat 9 te Oosterhout. Inmiddels hebben wij - na uitbreiding - de beschikking over een totale grondoppervlakte van ongeveer 6.000 m2. Inmiddels zijn er 7 personeelsleden in ons bedrijf werkzaam.

Onze activiteiten bestaan onder andere uit het verhuren van steigermaterieel, zowel tube-lock steiger als Layher systeemsteiger (all-round en blitz). Tevens verhuren wij diverse ondersteuningsmaterieel, randbeveiliging, bouwhekken, containers, units, schaftwagens, bouwliften, hoogwerkers, klimmaterieel, bouwmachines, elektrisch handgereedschap, aggregaten, (mobiele) compressoren etc. etc.  Kortom een totaalpakket voor de bouw en aanverwante bedrijven.

Onze verhuurartikelen zijn duidelijk gemerkt, zodat ze samen met eigen materieel ingezet kunnen worden. Het steigermaterieel kunnen wij eventueel met eigen transport, bakwagen met 42/tons meterkraan en aanhangwagen, op de bouwplaats bezorgen. Tevens kunnen wij, in samenwerking met erkende steigerbouwers, voor de montage en demontage zorgdragen.

 

VERHUIZING:

Met gepaste trots delen wij u mee dat wij per 6 juni 2017 onze nieuwe locatie gaan betrekken:

 

Muntstraat 6

4903 PA  OOSTERHOUT (NB)

Bedrijventerrein Heihoef

 

Wij heten u vanaf die datum van harte welkom op onze nieuwe locatie (eveneens ons nieuwe postadres). Het is mogelijk dat wij de eerste weken telefonisch iets moeilijker bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

 

BWZ Verhuur BV  | info@bwz-verhuur.nl